Penne lisce al ragù di trevisana

Penne lisce al ragù di trevisana

4.2 81 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    40 g
  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
    1 rametto
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di burro
    20 g
  • di cipolla a pezzi (3-4 cm)
    40 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di radicchio di Treviso a listarelle
    400 grammi
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    1 - 2 cucchiaini
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di pasta tipo penne
    350

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 481 kcal / 2012 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 17.7 g
Węglowodany 67.6 g
Błonnik 5.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...