Urządzenia i Akcesoria
Ravioli with zucchini sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
zucchini cut into pieces (2 cm)300 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water for boiling pasta
-
salt1 tsp
-
anchovy fillets in oil drained5
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh ravioli pasta (see Tips)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1178.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1828.4 kJ /
435.4 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta primavera
1 godz.
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Potato cakes
45 min
Minestrone
40 min
Boston baked beans
30 godz. 45 min
Brussels sprouts pasta with hazelnut dressing
30 min
Zucchini, Brie and basil soup
35 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2 godz. 30 min
Asparagus and pea omelette
20 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Creamy capsicum and zucchini soup
40 min