Urządzenia i Akcesoria
Ravioli with zucchini sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
zucchini cut into pieces (2 cm)300 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water for boiling pasta
-
salt1 tsp
-
anchovy fillets in oil drained5
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh ravioli pasta (see Tips)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1178.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1828.4 kJ /
435.4 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with fennel and tomato sauce
40 min
Filo spinach slice
55 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Pasta with leek and ajvar
30 min
Pea and garden mint fritters
25 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Tortellini soup
20 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Salmon with mango sauce, snow peas and carrots
1 godz.
Quick veggie pasta salad
30 min
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min