Urządzenia i Akcesoria
Ravioli with zucchini sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
zucchini cut into pieces (2 cm)300 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water for boiling pasta
-
salt1 tsp
-
anchovy fillets in oil drained5
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh ravioli pasta (see Tips)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1178.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1828.4 kJ /
435.4 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean pasta salad
50 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Polenta with mediterranean vegetables
1 godz. 35 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Minestrone
40 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1 godz. 35 min
Courgette strudel
1 godz. 20 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Chicken and pesto risoni
35 min