Ravioli with zucchini sauce
TM6 TM5 TM31

Ravioli with zucchini sauce

4.3 (60 ocen)

Składniki

  • 30 g Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 1 garlic clove
  • 50 g olive oil
  • 300 g zucchini, cut into pieces (2 cm)
  • ½ tsp ground black pepper
  • water, for boiling pasta
  • 1 tsp salt
  • 5 anchovy fillets in oil, drained
  • 2 sprigs fresh basil, leaves only
  • 100 g pouring (whipping) cream
  • 500 g fresh ravioli pasta (see Tips)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1828.4 kJ / 435.4 kcal
Białko
13.1 g
Węglowodany
28.7 g
Tłuszcz
29.4 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Błonnik
0.9 g
Sód
1178.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy