Urządzenia i Akcesoria
Ravioli with zucchini sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
zucchini cut into pieces (2 cm)300 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water for boiling pasta
-
salt1 tsp
-
anchovy fillets in oil drained5
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh ravioli pasta (see Tips)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1178.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1828.4 kJ /
435.4 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin risotto with bacon
40 min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 min
Spinach and artichoke penne
1 godz. 5 min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Eggplant involtini with risotto
1 godz. 55 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Pasta primavera
1 godz.
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 min
Risotto verde
45 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Asparagus risotto
40 min
Classic mushroom risotto
30 min