Ravioli with zucchini sauce

Ravioli with zucchini sauce

4.3 73 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)
    30 g
  • garlic clove
    1
  • olive oil
    50 g
  • zucchini cut into pieces (2 cm)
    300 g
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • water for boiling pasta
  • salt
    1 tsp
  • anchovy fillets in oil drained
    5
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • fresh ravioli pasta (see Tips)
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1178.9 mg
Białko 13.1 g
Kalorie 1828.4 kJ / 435.4 kcal
Tłuszcz 29.4 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 10.9 g
Węglowodany 28.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...