Urządzenia i Akcesoria
Ravioli with zucchini sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (approx. 3 cm)30 g
-
garlic clove1
-
olive oil50 g
-
zucchini cut into pieces (2 cm)300 g
-
ground black pepper½ tsp
-
water for boiling pasta
-
salt1 tsp
-
anchovy fillets in oil drained5
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
pouring (whipping) cream100 g
-
fresh ravioli pasta (see Tips)500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1178.9 mg
Białko
13.1 g
Kalorie
1828.4 kJ /
435.4 kcal
Tłuszcz
29.4 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
28.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Risoni salad with artichoke and feta
25 min
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Buttermilk corn cakes
25 min
Pear and blue cheese risotto
30 min
Brie, speck and walnut risotto
25 min
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 godz. 15 min
Cheese and spring onion galette
1 godz. 15 min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Feta, spinach and potato frittata
1 godz.
Risotto verde
45 min