Zucchini banana loaf

Zucchini banana loaf

4.4 127 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
10 portions

Składniki

  • extra virgin coconut oil plus extra for greasing
    120 g
  • zucchini trimmed and cut into pieces
    180 g
  • pecans
    60 g
  • hazelnuts skins on
    80 g
  • fresh rosemary leaves only (approx. 1 tsp) (optional)
    1 sprig
  • ripe bananas broken into pieces
    200 g
  • pitted Medjool dates
    130 g
  • eggs
    3
  • honey
    40 g
  • brown sugar (see Tips)
    60 g
  • almond milk (see Tips)
    40 g
  • spelt flour
    290 g
  • ground cinnamon
    1 tsp
  • baking powder
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 441.9 kcal / 1855.9 kJ
Białko 10.2 g
Tłuszcz 25.6 g
Węglowodany 41.6 g
Błonnik 5.8 g
Tłuszcz nasycony 14 g
Sód 158.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...