Urządzenia i Akcesoria
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Green mojo sauce
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves only30 g
-
fresh parsley leaves only15 g
-
jalapeño chilli trimmed (optional)1
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil200 g
-
sherry vinegar20 g
-
lime juice20 g
Roasted octopus
-
hot water (see Tips)1300 g
-
dried bay leaf1
-
onion50 g
-
whole octopus (approx. 800-1200 g)1
-
gnocchi (see Tips)500 g
-
yellow capsicum cut into strips (1 cm)200 g
-
red capsicum cut into strips (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1516.9 mg
Białko
58.9 g
Kalorie
4091.1 kJ /
977.8 kcal
Tłuszcz
55.7 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
60.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45 min
Traditional minestrone
45 min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 godz.
Turmeric chicken bone broth
6 godz. 10 min
Buffalo chicken pizza
1 godz. 30 min
Spiced white chocolate and macadamia skillet brownie
50 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Curried kraut
Brak ocen
Mediterranean octopus salad
40 min
Spiced meatball soup (Bakso)
2 godz. 25 min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25 min
Mini bacon and vegetable frittatas
35 min