Urządzenia i Akcesoria
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Green mojo sauce
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves only30 g
-
fresh parsley leaves only15 g
-
jalapeño chilli trimmed (optional)1
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil200 g
-
sherry vinegar20 g
-
lime juice20 g
Roasted octopus
-
hot water (see Tips)1300 g
-
dried bay leaf1
-
onion50 g
-
whole octopus (approx. 800-1200 g)1
-
gnocchi (see Tips)500 g
-
yellow capsicum cut into strips (1 cm)200 g
-
red capsicum cut into strips (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1516.9 mg
Białko
58.9 g
Kalorie
4091.1 kJ /
977.8 kcal
Tłuszcz
55.7 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
60.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed tomato pesto pull apart bread
2 godz. 5 min
Grilled seafood charcuterie board
1 godz. 20 min
Persimmon fruity dream
10 min
Chocolate lava pudding
40 min
Honey cake
49 godz. 30 min
Flammkuchen with dates and bacon
1 godz. 20 min
Spiced rice pudding (meghli)
50 min
Steamed chocolate flan cake
2 godz. 40 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Steamed chocolate cake and poached pears
50 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Seared steak and rocket salad
20 min