Urządzenia i Akcesoria
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Green mojo sauce
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves only30 g
-
fresh parsley leaves only15 g
-
jalapeño chilli trimmed (optional)1
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil200 g
-
sherry vinegar20 g
-
lime juice20 g
Roasted octopus
-
hot water (see Tips)1300 g
-
dried bay leaf1
-
onion50 g
-
whole octopus (approx. 800-1200 g)1
-
gnocchi (see Tips)500 g
-
yellow capsicum cut into strips (1 cm)200 g
-
red capsicum cut into strips (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1516.9 mg
Białko
58.9 g
Kalorie
4091.1 kJ /
977.8 kcal
Tłuszcz
55.7 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
8.7 g
Węglowodany
60.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Souvlaki lamb couscous salad
25 min
Creole jambalaya
1 godz.
Pad Thai
1 godz.
Moroccan lamb with couscous
1 godz. 50 min
Béchamel Sauce
Brak ocen
Lemon Pasta
35 min
Asian cucumber salad (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Meatloaf
1 godz. 20 min
Creamy turkey stew (TM6)
3 godz. 50 min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 min
Steamed chocolate flan cake
2 godz. 40 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min