
Urządzenia i Akcesoria
Spinach and smoked salmon roulade
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
15 portions
Składniki
Spinach roulade
-
eggs seperated4
-
frozen spinach defrosted, drained and excess moisture removed200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
Smoked salmon filling
-
fresh dill fronds only5 sprigs
-
cream cheese softened350 g
-
horseradish cream to taste20 - 30 g
-
smoked salmon thinly sliced200 - 300 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
117.5 kcal /
493.4 kJ
Białko
8.7 g
Tłuszcz
8.8 g
Węglowodany
0.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Sód
418.2 mg