Urządzenia i Akcesoria
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Soup
-
onion halved1
-
garlic clove1
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
smoked paprika½ tsp
-
olive oil30 g
-
carrot cut in pieces1
-
celery stalks cut in pieces2
-
pumpkin cut in cubes (2-3 cm)100 g
-
French green lentils soaked overnight and drained150 g
-
dried bay leaf1
-
water600 g
-
vegetable stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
chorizo sliced (1 cm)250 g
Pancetta Croutons
-
pancetta12 slices
-
bread (example sourdough), each slice cut into 3 strips4 slices
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21 g
Kalorie
1384 kJ /
329 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
6.9 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuscan Bean Soup
50 min
Mushroom Risotto
30 min
Lentil and Chorizo Stew
4 godz.
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 godz. 30 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1 godz.
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55 min
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 godz. 10 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min