
Urządzenia i Akcesoria
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
6 portions
Składniki
Soup
-
onion halved1
-
garlic clove1
-
red pepper deseeded and cut in pieces1
-
smoked paprika½ tsp
-
olive oil30 g
-
carrot cut in pieces1
-
celery stalks cut in pieces2
-
pumpkin cut in cubes (2-3 cm)100 g
-
French green lentils soaked overnight and drained150 g
-
dried bay leaf1
-
water600 g
-
vegetable stock paste (see Tips)2 Tbsp
-
chorizo sliced (1 cm)250 g
Pancetta Croutons
-
pancetta12 slices
-
bread (example sourdough), each slice cut into 3 strips4 slices
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
329 kcal /
1384 kJ
Białko
21 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
22 g
Błonnik
6.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Double Pea and Chorizo Soup
45 min
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Danish Split Pea Soup
1 godz.
Wintergreen Soup with Quinoa and Black Beans
1 godz.
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40 min
Chorizo, Potato and Cabbage Soup
35 min
Creamy Courgette Soup
25 min
Tuscan Bean Soup
50 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Lentil and Bacon Soup
8 godz. 55 min
Red Lentil Soup
40 min