Urządzenia i Akcesoria
Chia and quinoa tortillas with a trio of dips
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Chia and quinoa tortilla chips
-
white quinoa50 g
-
white chia seeds50 g
-
polenta50 g
-
sesame seeds2 tbsp
-
sea salt to taste2 pinches
-
lime juice (approx. ½ lime)2 tsp
-
water60 g
Sun-dried tomato, chilli and cashew dip
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves1
-
garlic clove1
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)30 g
-
fresh coriander leaves only5 sprigs
-
raw cashew nuts120 g
-
red capsicum deseeded and cut into quarters1
-
lemon juice1 tbsp
-
sun-dried tomatoes drained100 g
-
extra virgin olive oil30 g
Pumpkin dip
-
pumpkin peeled, cut into pieces (4 cm)500 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
pine nuts toasted100 g
-
fresh goat's cheese2 tbsp
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
ground cumin1 tsp
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Artichoke dip
-
extra virgin olive oil for greasing
-
Parmesan cheese cut into cubes (3 cm)60 g
-
brown onion cut into halves¼
-
marinated artichoke hearts drained250 g
-
mayonnaise (see Tips)135 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
378.7 mg
Białko
16.7 g
Kalorie
2419.5 kJ /
576.1 kcal
Tłuszcz
44.2 g
Błonnik
10.5 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
24 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55 min
Almond shortcrust pastry
35 min
Haloumi
5 godz.
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Orange, hazelnut and coconut balls
2 godz. 10 min
Seeded tahini crackers
1 godz. 10 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Berry coconut cashew bars
2 godz. 40 min
Rosemary and sea salt crackers
35 min
Coconut and beetroot balls
40 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min
Carrot cake bliss balls
40 min