Urządzenia i Akcesoria
Watermelon and salmon ceviche stack
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
25 pieces
Składniki
-
fresh jalapeño chilli deseeded and cut into halves½
-
red onion20 g
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
ground cumin2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
avocado oil2 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cut into cubes (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (opcjonalnie) to serve2 - 3 drops
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
30.4 mg
Białko
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49.7 kcal
Tłuszcz
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
20 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Asparagus and broad bean salad
25 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 godz. 35 min
Fennel, asparagus and camembert salad
30 min
Steak tartare
10 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Baked spinach and feta mushrooms
35 min