Urządzenia i Akcesoria
Curried Sausages and Lentils
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
fennel seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
fresh ginger peeled¾ in.
-
garlic cloves4
-
fresh chilies (e.g. serrano), deseeded if preferred1 - 2
-
cilantro4 sprigs
-
olive oil1 tbsp
-
carrot cut into pieces (approx. ¾ in.)3 ½ oz
-
celery stalks cut into pieces (approx. ¾ in.)2
-
red bell peppers deseeded and cut into pieces (approx. 1 in.)3 ½ oz
-
soy sauce2 tbsp
-
tamarind paste1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
brown sugar1 tbsp
-
water31 ½ oz
-
French green lentils dry (see Tip)10 ½ oz
-
sausages uncooked (e.g. good quality Angus beef)24 oz
-
canned coconut cream9 ½ oz
-
peanut butter2 oz
-
broccoli florets (approx. 1 in.)5 ½ oz
-
cauliflower florets (approx. 1 in.)5 ½ oz
-
fresh green beans trimmed and cut into thirds3 ½ oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
55 g
Kalorie
5017 kJ /
1199 kcal
Tłuszcz
81 g
Błonnik
30 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35 min
Chicken and Quinoa with Peach Salsa
40 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2 godz.
Beef Chili
1 godz. 5 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Basic Vegetable Soup
50 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Indian Vegetable Curry
50 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 min
Beef Chili with Lemon Feta
30 min