Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
TM6 TM5 TM31

Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce

4.3 (6 ocen)

Składniki

Panna cotta

  • unsalted butter, for greasing
  • 2 gold strength gelatine leaves
  • cold water, for soaking
  • 140 g pouring (whipping) cream
  • 50 g full cream milk
  • 2 tsp wasabi paste
  • 1 tsp sugar
  • 2 tsp yuzu juice (see Tips)
  • ½ tsp sea salt

Prawns

  • 6 cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
  • 10 sprigs fresh chives, finely chopped
  • 10 sprigs fresh chervil, finely chopped (optional)
  • 1 tbsp extra virgin olive oil
  • sea salt, to season
  • fresh ground black pepper, to season, plus extra to serve

Yuzu sauce

  • 60 g yuzu juice (see Tips)
  • ¼ tsp xanthan gum
  • 5 red grapes, cut into halves, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1917.5 kJ / 456.5 kcal
Białko
17 g
Węglowodany
10.8 g
Tłuszcz
38.2 g
Tłuszcz nasycony
19.7 g
Błonnik
2.5 g
Sód
1036.1 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy