Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce

Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce

4.3 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
2 portions

Składniki

Panna cotta
  • unsalted butter for greasing
  • gold strength gelatine leaves
    2
  • cold water for soaking
  • pouring (whipping) cream
    140 g
  • full cream milk
    50 g
  • wasabi paste
    2 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • yuzu juice (see Tips)
    2 tsp
  • sea salt
    ½ tsp
Prawns
  • cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact
    6
  • fresh chives finely chopped
    10 sprigs
  • fresh chervil finely chopped (optional)
    10 sprigs
  • extra virgin olive oil
    1 tbsp
  • sea salt to season
  • fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
  • yuzu juice (see Tips)
    60 g
  • xanthan gum
    ¼ tsp
  • red grapes cut into halves, to serve
    5

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 456.5 kcal / 1917.5 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 38.2 g
Węglowodany 10.8 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 19.7 g
Sód 1036.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...