Urządzenia i Akcesoria
Prawns, wasabi panna cotta and yuzu sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
2 portions
Składniki
Panna cotta
-
unsalted butter for greasing
-
gold strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
pouring (whipping) cream140 g
-
full cream milk50 g
-
wasabi paste2 tsp
-
sugar1 tsp
-
yuzu juice (see Tips)2 tsp
-
sea salt½ tsp
Prawns
-
cooked prawns (large) peeled and deveined, with tail intact6
-
fresh chives finely chopped10 sprigs
-
fresh chervil finely chopped (optional)10 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt to season
-
fresh ground black pepper to season, plus extra to serve
Yuzu sauce
-
yuzu juice (see Tips)60 g
-
xanthan gum¼ tsp
-
red grapes cut into halves, to serve5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
1036.1 mg
Białko
17 g
Kalorie
1917.5 kJ /
456.5 kcal
Tłuszcz
38.2 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
19.7 g
Węglowodany
10.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Semi-freddo with marbled kiwi coulis
4h 20min
Tiramisu
5h 20min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
White bean dip with chimichurri
15min
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2h 30min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
White Bean Purée and Anchovy on Crostini
45min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Walnut and blue cheese shortbread
1h 20min
Milanese risotto
25min