Urządzenia i Akcesoria
Spiced panna cotta with orange gin jelly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water to soak
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar30 g
-
orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed5
Orange gin jelly
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
caster sugar40 g
-
gin of choice (see Tips)80 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)200 g
-
orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
25.1 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1700 kJ /
404.8 kcal
Tłuszcz
36.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Figs with spiced custard and nougat cream (TM6)
40 min
Choux pastry
1 godz.
Traditional crème brûlée
25 godz.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Smoked trout pâté
3 godz. 15 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min
L&P cheesecake
4 godz.
Beef tapenade crostini
1 godz. 40 min
Chicken liver pâté
2 godz. 20 min
Moscato panna cotta with pistachios
6 godz. 25 min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26 godz. 10 min