Urządzenia i Akcesoria
Spiced panna cotta with orange gin jelly
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Panna cotta
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water to soak
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar30 g
-
orange peel strips (4 cm), peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed5
Orange gin jelly
-
titanium strength gelatine leaves2
-
cold water for soaking
-
caster sugar40 g
-
gin of choice (see Tips)80 g
-
orange juice, freshly squeezed (approx. 2 oranges)200 g
-
orange peel strips (4 cm) peel only, no white pith2
-
cinnamon quill½
-
juniper berries lightly crushed4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
25.1 mg
Białko
3.7 g
Kalorie
1700 kJ /
404.8 kcal
Tłuszcz
36.3 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
23.5 g
Węglowodany
16.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Traditional French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Hazelnut meringue roulade
1 godz. 30 min
Black garlic and onion jam
55 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Cloudy apple cider jelly
5 godz.
Smoked salmon and preserved lemon choux buns
1 godz. 20 min
Honey crème caramels
25 godz. 55 min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 godz. 30 min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6 godz. 15 min
Mini carrot and almond cakes
1 godz. 25 min
Santiago cake
1 godz. 20 min
Gougères
55 min