Urządzenia i Akcesoria
Shichimi togarashi oysters
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
mandarin peel only1
-
chilli powder1 tbsp
-
sansho (see Tips)3 tbsp
-
black sesame seeds1 tbsp
-
white sesame seeds2 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
nori sheets torn into large pieces½ sheet
-
fresh oysters shucked12
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
214.7 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
335.8 kJ /
79.8 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Asparagus risotto
40 min
Guacamole
10 min
Basil pesto
10 min
Larb (spicy minced chicken salad)
40 min
Ala hodi (Potato curry)
40 min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1 godz. 15 min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1 godz. 35 min
Balti coconut fish curry
50 min
Rich tomato relish
2 godz. 15 min
Thai green chicken curry
30 min