Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 star anise
- 50 g Chinese cooking wine
- 1 tbsp tamarind paste (see Tips)
- 2 tsp Chinese five spice
- ½ tsp sesame oil
- 700 g water, plus extra water for steaming
- 800 - 1100 g boneless pork belly, rind on
- 1 - 2 pinches salt, to taste, plus extra for sprinkling
- 2 pears (large), cut into halves and cored
- 2 tsp white sugar
- 120 g red onion, cut into pieces
- 1 tbsp oil
- ½ tsp cumin seeds
- 1 beetroot, peeled and cut into quarters
- 800 g canned lentils, rinsed and drained (approx. 500 g after draining)
- 3 tsp red wine vinegar
- 5 - 6 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 4109.7 kJ / 978.5 kcal
- Białko
- 69.4 g
- Węglowodany
- 46.5 g
- Tłuszcz
- 51.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 17.9 g
- Błonnik
- 13.6 g
- Sód
- 333 mg
Alternatywne przepisy
Mongolian lamb hot pot
3h 25 min
Sticky drumettes
2 Std. 45 Min
Inside-out chicken parmigiana
1 Std. 30 Min
Meat stock paste
45 Min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Beef tapenade crostini
1ωρ. 40 λεπτ.
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Barbecued pork ribs
26 Std. 15 Min
Glazed chicken with hasselback pumpkin
1h 35min
Hokey pokey ice cream
29 godz. 5 min
Spiced lamb roast
29h 50 min.
Layered lamb curry
1h