Urządzenia i Akcesoria
Twice-cooked pork belly with lentils
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled4 cm
-
dried chilli flakes1 tsp
-
star anise1
-
Chinese cooking wine50 g
-
tamarind paste (see Tips)1 tbsp
-
Chinese five spice2 tsp
-
sesame oil½ tsp
-
water plus extra water for steaming700 g
-
boneless pork belly, rind on800 - 1100 g
-
salt to taste, plus extra for sprinkling1 - 2 pinches
-
pears (large), cut into halves and cored2
-
white sugar2 tsp
-
red onion cut into pieces120 g
-
oil1 tbsp
-
cumin seeds½ tsp
-
beetroot peeled and cut into quarters1
-
canned lentils rinsed and drained (approx. 500 g after draining)800 g
-
red wine vinegar3 tsp
-
fresh thyme leaves only5 - 6 sprigs
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
333 mg
Białko
69.4 g
Kalorie
4109.7 kJ /
978.5 kcal
Tłuszcz
51.9 g
Błonnik
13.6 g
Tłuszcz nasycony
17.9 g
Węglowodany
46.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Slow cooked Mexican beef
1 Std. 30 Min
Chicken stock paste
45 Min
Meat stock paste
45 Min
Guinness beef pies
2 Std. 15 Min
Chicken pad thai
55 Min
Creamy honey mustard chicken
1 Std.
Gluten free sausage rolls
2 Std. 5 Min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 Std. 55 Min
Wholemeal crumpets
1 Std. 40 Min
Pork san choy bau
25 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 Std.