Urządzenia i Akcesoria
Glazed chicken with hasselback pumpkin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions
Składniki
-
balsamic glaze130 g
Maple butter
-
pure maple syrup50 g
-
unsalted butter30 g
-
onion salt1 tsp
-
cumin seeds2 tsp
Herb butter
-
garlic cloves2
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
onion salt2 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
unsalted butter70 g
Chicken and pumpkin
-
whole chicken1500 - 1800 g
-
lemon well washed1
-
water1000 g
-
butternut pumpkin peeled, cut into halves lengthways and deseeded1
-
broccolini trimmed and cut into halves1 - 2 bunches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2130.1 mg
Białko
91.2 g
Kalorie
3847.5 kJ /
916.1 kcal
Tłuszcz
43.2 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
16.9 g
Węglowodany
34 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Pork san choy bau
25 min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3 godz. 40 min
Sweet potato pasta with burnt sage butter
30 min
Pad see ew
30 min
Thai-style grilled pork skewers
7 godz. 25 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1 godz. 55 min
LCHF chicken Kyivs (Skinnymixers)
40 min
Hunter's lemon chicken rissoles
1 godz.
Sticky chicken
24 godz. 35 min