Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes

Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes

4.5 227 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en deux
    100 g
  • de vinaigre de vin blanc
    20 g
  • d'eau
    300 g
  • de vin blanc
    100 g
  • de carottes coupées en biseaux
    300 g
  • de pommes de terre grenaille, coupées en deux
    300 g
  • de saumon frais détaillé en 4 morceaux
    350 g
  • de dos de cabillaud détaillé en 4 morceaux
    350 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de brocoli détaillé en bouquets
    200 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    10 g
  • de beurre demi-sel très froid et coupé en morceaux
    250 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 763 kcal / 3168 kJ
Białko 30.8 g
Tłuszcz 60.8 g
Węglowodany 21.5 g
Błonnik 5.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...