
Wersje kompatybilne
Duo de poissons au beurre blanc et petits légumes
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g d'échalotes coupées en deux
- 20 g de vinaigre de vin blanc
- 300 g d'eau
- 100 g de vin blanc
- 300 g de carottes coupées en biseaux
- 300 g de pommes de terre grenaille, coupées en deux
- 350 g de saumon frais détaillé en 4 morceaux
- 350 g de dos de cabillaud détaillé en 4 morceaux
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de brocoli détaillé en bouquets
- 10 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 250 g de beurre demi-sel très froid et coupé en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 763 kcal / 3168 kJ
- Białko
- 30.8 g
- Tłuszcz
- 60.8 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Błonnik
- 5.3 g