Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute

Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute

4.2 62 oceny
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • de lardons
    100 g
  • d'échine de porc, désossée
    500 - 600 g
  • de sel
    2 c. à café
  • de poivre moulu
    ¼ de c. à café
  • de paprika doux en poudre
    1 - 1 ½ c. à café
  • de poitrine fumée (60-80 g)
    6 - 8 tranches
  • de choucroute en conserve
    500 g
  • feuille de laurier déshydratée (opcjonalnie)
    1
  • baies de genièvre (opcjonalnie)
    3
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux (3 cm)
    750 g
  • d'huile de friture
    3 c. à soupe
  • de lait
    140 g
  • de beurre coupé en morceaux
    40 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    2 - 3 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 590 kcal / 2467 kJ
Białko 47 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 37 g
Błonnik 6.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...