Fondue savoyarde
TM5 TM6

Fondue savoyarde

4.5 (200 ocen)

Składniki

  • 250 g de comté
  • 250 g de fromage à pâte pressée, type beaufort
  • 250 g d'emmental ou d'abondance
  • 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
  • 300 g de vin blanc de Savoie
  • 1 gousse d'ail pelée
  • 5 - 6 gouttes de kirsch
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2197 kJ / 530 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
3 g
Tłuszcz
41 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy