Fondue savoyarde

Fondue savoyarde

4.5 226 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • de comté
    250 g
  • de fromage des Alpes type beaufort
    250 g
  • d'emmental ou d'abondance
    250 g
  • de fécule de maïs (Maïzena)
    15 g
  • de vin blanc de Savoie
    300 g
  • gousse d'ail pelée
    1
  • de kirsch
    5 - 6 gouttes
  • du poivre moulu

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 530 kcal / 2197 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...