Fondue savoyarde

Fondue savoyarde

4.5 243 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions

Składniki

  • 250 g de comté
  • 250 g de fromage des Alpes type beaufort
  • 250 g d'emmental ou d'abondance
  • 15 g de fécule de maïs (Maïzena)
  • 300 g de vin blanc de Savoie
  • 1 gousse d'ail pelée
  • 5 - 6 gouttes de kirsch
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 34 g
Kalorie 2197 kJ / 530 kcal
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...