
Urządzenia i Akcesoria
Zupa z jarmużem i indykiem
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porcji
Składniki
-
cebul szalotek przekrojonych na pół80 - 100 g
-
oleju kokosowego20 g
-
marchewki pokrojonej na kawałki150 g
-
czerwonej papryki pokrojonej na kawałki100 g
-
różyczek kalafiora250 g
-
filetów z piersi indyka, bez skóry i kości pokrojonych na 1 cm kawałki250 g
-
koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
wody700 g
-
krojonych pomidorów, z puszki200 g
-
jarmużu pokrojonego na 2 cm kawałki, bez twardych łodyg150 g
-
soli½ - 1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
108 kcal /
456 kJ
Białko
11.2 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
10.2 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

TREŚCIWE ZUPY
10 Przepisów
Polska
Polska