
Urządzenia i Akcesoria
Zupa rybna z kolendrą
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 porcje
Składniki
-
kolendry, świeżej1 pęczek
-
cebuli przekrojonej na pół100 g
-
ząbki czosnku2
-
czerwona papryczka chili, świeża bez gniazd nasiennych, przekrojona na pół1
-
oliwy z oliwek30 g
-
czerwonej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki230 g
-
żółtej papryki bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki200 g
-
zielonego groszku, świeżego200 g
-
wody750 g
-
koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM1 czubata łyżeczka
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
oregano, suszonego2 łyżeczki
-
filetów z ryby (np. łososia), pokrojonych na 4 cm kawałki450 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
306 kcal /
1281 kJ
Białko
25 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
13 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA TURECKA
9 Przepisów
Polska
Polska