Urządzenia i Akcesoria
Butterflied chilli lemon chicken and rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 portions
Składniki
Parsley butter
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
salted butter softened30 g
Chilli and lemon oil
-
garlic cloves3
-
oil80 g
-
lemon juice40 g
-
dried chilli flakes2 tsp
-
paprika2 tsp
-
sea salt1 tsp
Chicken
-
whole chicken spatchcock and scored (see Tips)1
-
red capsicum sliced into thick strips1
-
yellow capsicum sliced into thick strips1
Rice and corn
-
long-grain white rice300 g
-
water1000 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tsp
-
corn cobs husks and silk removed, broken into pieces2
-
fresh parsley leaves only, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
795.2 mg
Białko
71.6 g
Kalorie
5501.5 kJ /
1314.9 kcal
Tłuszcz
79.2 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
20.3 g
Węglowodany
77.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken in chipotle sauce
40 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Tandoori chicken
45 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Chinese pork with vegetables
1 godz. 20 min
Moroccan chicken with couscous
1 godz. 5 min
Low waste chicken lasagne
1 godz. 30 min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Chicken korma with cashews
30 min
Chiang Mai noodles
25 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min