Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Parsley butter
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 30 g salted butter, softened
Chilli and lemon oil
- 3 garlic cloves
- 80 g oil
- 40 g lemon juice
- 2 tsp dried chilli flakes
- 2 tsp paprika
- 1 tsp sea salt
Chicken
- 1 whole chicken, spatchcock and scored (see Tips)
- 1 red capsicum, sliced into thick strips
- 1 yellow capsicum, sliced into thick strips
Rice and corn
- 300 g long-grain white rice
- 1000 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 corn cobs, husks and silk removed, broken into pieces
- fresh parsley, leaves only, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 5501.5 kJ / 1314.9 kcal
- Białko
- 71.6 g
- Węglowodany
- 77.3 g
- Tłuszcz
- 79.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 20.3 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 795.2 mg
Alternatywne przepisy
Creamy miso mushroom udon
45 min
Sticky pork belly with jasmine rice
1h
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Sunday lamb roast
Brak ocen
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 min
Sticky sesame chicken
40 min
Singapore style noodles (Thermomix® Cutter)
40 min
Sticky chicken with infused rice and daikon
1 Std. 40 Min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Easy lamb hotpot
2h
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min