Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 bouquet de persil frais, lavé et séché
- 1 citron jaune non traité
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1176 kJ / 280 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Penne au pesto et jambon cru
15 dk
Spaghetti all'amatriciana
25 Min
Riz Biryani
45 Min
Riz complet aux légumes, lait de coco et noix de cajou
1 Std.
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Tagliatelle sauce grenade
50 Min
Bœuf laab
Brak ocen
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Salade de pâtes au pesto rouge
20 dk
Menu petit prix - Tagliatelles maison, sauce crémeuse au citron et au pavot
35 Min
Tagliatelles au basilic, courgette et pignons
35 Min