Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de pâtes fraîches aux œufs, type tagliatelle
- 60 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 1 bouquet de persil frais, lavé et séché
- 1 citron jaune non traité
- 40 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1176 kJ / 280 kcal
- Białko
- 7.4 g
- Węglowodany
- 33.7 g
- Tłuszcz
- 13.8 g
- Błonnik
- 2.6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâtes à la feta, tomates et olives
25 Min
Salade de pâtes aux petits pois, pesto citron
35 Min
Salade de pâtes au pesto rouge
20 Min
Trofie au pesto
40 Min
Farfalle aux couleurs italiennes
30 Min
Spaghetti au saumon fumé et pesto de roquette
30 Min
Pappardelle au pesto de roquette et ricotta
1 Std.
Salade de pâtes aux pois et pesto citron-menthe
50 Min
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30 Min
Spaghetti all'amatriciana
25 Min
Penne au pesto et jambon cru
15 Min
Gnocchi aux trois couleurs
35 Min