
Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle au pesto de pistaches et citron
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
6 portions
Składniki
-
de pâtes fraîches aux œufs type tagliatelle250 g
-
de pistaches, décortiquées et non salées60 g
-
de persil frais lavé et séché1 bouquet
-
citron jaune non traité1
-
de beurre doux coupé en morceaux40 g
-
de poivre blanc moulu1 pincée
-
d'huile d'olive extra vierge1 c. à soupe
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
280 kcal /
1176 kJ
Białko
7.4 g
Tłuszcz
13.8 g
Węglowodany
33.7 g
Błonnik
2.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pâtes italiennes
10 Przepisów
Francja
Francja