Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena

Espaguetis con pan, anchoas y aceite de cayena

3.2 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 raciones

Składniki

  • 100 g de queso parmesano en trozos
  • 4 - 5 ramitas perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 2 - 3 pellizcos de cayena molida
  • 80 g de aceite de oliva
  • 150 g de pan rallado
  • 5 - 6 filetes de anchoa en aceite (escurridos)
  • 1200 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 350 g de espaguetis

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 895.3 mg
Białko 23.3 g
Kalorie 3106 kJ / 742 kcal
Tłuszcz 31 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 8.5 g
Węglowodany 89.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...