Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and almond slider buns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
raw almonds100 g
-
buckwheat groats100 g
-
psyllium husks30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
boiling water230 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
mixed seeds for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
497 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
888.3 kJ /
211.5 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Nutty matcha balls
40 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1 godz.
Pumpkin and turmeric loaf
1 godz. 50 min
Sesame and Chia Seed Loaf
2 godz. 20 min
Poppy seed and apple cake
2 godz. 10 min
Sesame and chia seed loaf
2 godz. 20 min
Buckwheat bread
2 godz. 5 min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1 godz. 20 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Coconut and beetroot balls
40 min