Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and almond slider buns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
raw almonds100 g
-
buckwheat groats100 g
-
psyllium husks30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
boiling water230 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
mixed seeds for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
497 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
888.3 kJ /
211.5 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Dairy and grain free wraps
45 min
Gluten free tortillas
40 min
Gluten free pizza base
35 min
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50 min
Buckwheat and date bliss balls
24 godz. 20 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Gluten and grain free bread rolls
1 godz. 20 min
Gluten free sourdough bread
192 godz. 20 min
Gluten free Mediterranean bread
1 godz. 35 min
Chia and pepita gluten free loaf
1 godz. 25 min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2 godz.