Urządzenia i Akcesoria
Buckwheat and almond slider buns
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions
Składniki
-
raw almonds100 g
-
buckwheat groats100 g
-
psyllium husks30 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
salt1 tsp
-
egg1
-
boiling water230 g
-
apple cider vinegar1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
mixed seeds for sprinkling
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
497 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
888.3 kJ /
211.5 kcal
Tłuszcz
11.6 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
16.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Pumpkin and turmeric loaf
1h 50min
Falafel crackers
40min
Gluten and grain free bread rolls
1h 20min
Buckwheat bread
2h 5min
Paleo sandwich bread
1h 30min
Sunflower and sesame seed bread rolls
1h
Gluten free Mediterranean bread
1h 35min
Banana, walnut and date loaf (Skinnymixers)
55min
Coconut and beetroot balls
40min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min