Effiloché de canard aux pêches

Effiloché de canard aux pêches

4.6 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • d'échalotes
    60 g
  • gousse d'ail
    1
  • de coriandre fraîche effeuillé
    1 bouquet
  • cuisses de canard confites désossées
    4
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincée
  • d'eau
    400 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    350 g
  • de panais coupé en morceaux
    250 g
  • pêches plates
    4
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    80 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 531 kcal / 2220 kJ
Białko 25.2 g
Tłuszcz 37.2 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...