
Urządzenia i Akcesoria
Effiloché de canard aux pêches
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
d'échalotes60 g
-
gousse d'ail1
-
de coriandre fraîche effeuillé1 bouquet
-
cuisses de canard confites désossées4
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincée
-
d'eau400 g
-
de pommes de terre coupées en morceaux350 g
-
de panais coupé en morceaux250 g
-
pêches plates4
-
de crème liquide 30-40% m.g.80 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
531 kcal /
2220 kJ
Białko
25.2 g
Tłuszcz
37.2 g
Węglowodany
24 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pêche et abricot
10 Przepisów
Francja
Francja