Effiloché de canard aux pêches

Effiloché de canard aux pêches

4.6 5 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions

Składniki

  • 60 g d'échalotes
  • 1 gousse d'ail
  • 1 bouquet de coriandre fraîche effeuillé
  • 4 cuisses de canard confites désossées
  • 2 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g d'eau
  • 350 g de pommes de terre coupées en morceaux
  • 250 g de panais coupé en morceaux
  • 4 pêches plates
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 25.2 g
Kalorie 2220 kJ / 531 kcal
Tłuszcz 37.2 g
Błonnik 4.8 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...