Pâté de campagne au foie gras

Pâté de campagne au foie gras

4.2 13 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz.
10 portions

Składniki

  • de foie gras de canard cru détaillé en 8 escalopes
    280 g
  • de porto
    40 g
  • de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
    3 pincées
  • d'échalotes
    120 g
  • d'oignon coupé en deux
    100 g
  • de persil frais
    1 bouquet
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    10 g
  • de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 - 6 pincées
  • œuf
    1
  • d'un mélange de viandes hachées, mi-porc mi-bœuf ou mi-porc mi-veau
    1000 g
  • feuilles de laurier frais
    2

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 320 kcal / 1330 kJ
Białko 22.4 g
Tłuszcz 23.8 g
Węglowodany 3.6 g
Błonnik 1.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...