Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
- 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
- 10 g di pepe nero macinato
- 10 g di sale
- 700 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1749 kJ / 418 kcal
- Białko
- 42.6 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 27.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Sód
- 0 mg
Alternatywne przepisy
Saltimbocca alla romana
25 Min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Crepes con peperoni, salame e mozzarella
45 min
Panada sarda di salsiccia e patate
45 min
Cocktail Rossini con mini cheesecake salate
3 Std. 40 Min
Mezzelune di zucchine e uova con salsa piccante
40 min
Michetta (TM6)
6 godz. 30 min
Granita al cetriolo e Gin
45 min
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
1 Std. 20 Min
Crema ai pomodori arrostiti
1 godz. 30 min
Tagliata di manzo marinata al caffè e salsa ai frutti rossi
4h 30min
Braciole pugliesi
1 godz.