Bombette di Alberobello

Bombette di Alberobello

4.3 31 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 rametto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 fettine di carne di maiale sottili (capocollo)
  • 200 g di Provolone giovane a cubetti (1 cm)
  • 10 g di pepe nero macinato
  • 10 g di sale
  • 700 g di acqua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 0 mg
Białko 42.6 g
Kalorie 1749 kJ / 418 kcal
Tłuszcz 27.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 0 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...