Wurstel panati (senza glutine)

Wurstel panati (senza glutine)

4.3 16 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 uovo
  • 100 g di farina bianca di mais
  • 60 g di farina di riso
  • 15 g di lievito in polvere istantaneo per torte salate (circa 1 bustina)
  • 150 g di latte + q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe in polvere
  • 12 wurstel piccoli, senza glutine
  • 500 - 700 g olio di semi di girasole per friggere

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.7 g
Kalorie 2786 kJ / 666 kcal
Tłuszcz 58.8 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 19.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...