Wersje kompatybilne
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g sjalotten, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 20 g verse gember, gepeld, in dunne schijfjes (2 mm)
-
60
g marmelade van sinaasappels uit Sevilla
lub 60 g sinaasappelmarmelade plus 1 el citroensap - 1 snuifje verse tijm (blaadjes)
- 20 g olijfolie
-
20
g balsamico azijn
lub 20 g sherryazijn - 50 g porto
- 550 g water
- 1 tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 2 eendenborsten, ontveld, zonder been (ong. 150-200 g elk) (zie tip)
- 350 g bloemige aardappelen, geschild, in kleine stukken (1 cm)
- ½ tl zoete paprikapoeder
- 30 g boter
- 120 g melk
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper, pas aan naar smaak
- 120 - 150 g verse sperziebonen, in stukken (2 cm) indien nodig
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 3136 kJ / 750 kcal
- Białko
- 43 g
- Węglowodany
- 60 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Błonnik
- 4.4 g
Alternatywne przepisy
Bundeltjes van sperziebonen met aardappelen en tijmboter
50 min
Varkenshaasje met zuurkool en aardappelpuree
1h 10min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50 min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Gevulde vis
1 godz. 50 min
Peergelei
Brak ocen
Peren in rode wijn
3 godz. 20 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min
Chocolade rijstpudding
1h 5min
Lamslende met roze pepersaus
45 Min
Aardappelpuree
45 Min