Urządzenia i Akcesoria
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Pizza Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeastdried instant yeast2 tsp
-
olive oil for greasing
-
plain flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping and Assembly
-
medium-hard cheese cut in pieces (e.g. Gouda, Cheddar)240 g
-
onions quartered120 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tomato passata250 g
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
1 tsp sweet paprikasmoked paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
sugar1 tsp
-
frozen spinach defrosted and well-drained300 g
-
medium eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
19.4 g
Kalorie
1765 kJ /
422 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
39.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45 Min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35 Min
Spaghetti Arrabiata with Tuna
30 Min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Chickpea Stew with Vegetables
50 Min
Pizza Dough
1 Std.
Iranian Vegetable Stew
1 Std. 30 Min
Coulibiac
2 Std. 15 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 Min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 Min
Cottage Loaf
3 Std. 30 Min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 Std.