Urządzenia i Akcesoria
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Pizza Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeastdried instant yeast2 tsp
-
olive oil for greasing
-
plain flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping and Assembly
-
medium-hard cheese cut in pieces (e.g. Gouda, Cheddar)240 g
-
onions quartered120 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tomato passata250 g
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
1 tsp sweet paprikasmoked paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
sugar1 tsp
-
frozen spinach defrosted and well-drained300 g
-
medium eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
19.4 g
Kalorie
1765 kJ /
422 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
39.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Couscous with Lamb and Vegetable Ragout; Crema Catalana
1 godz. 15 min
Sautéed Aubergine (200 g)
30 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 godz. 45 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Pizza Dough
1 godz.
Apple tart
1 godz.
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1 godz. 45 min
Lasagne bolognese
2 godz. 30 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Chocolate Bread 'N Butter Pudding
1 godz. 25 min
Sourdough-style Loaf
122 godz. 45 min