Urządzenia i Akcesoria
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
8 portions
Składniki
Pizza Dough
-
water220 g
-
sugar1 tsp
-
20 g fresh yeastdried instant yeast2 tsp
-
olive oil for greasing
-
plain flour plus extra for dusting400 g
-
fine sea salt1 tsp
Topping and Assembly
-
medium-hard cheese cut in pieces (e.g. Gouda, Cheddar)240 g
-
onions quartered120 g
-
red peppers cut in pieces200 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tomato passata250 g
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
1 tsp sweet paprikasmoked paprika1 tsp
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
sugar1 tsp
-
frozen spinach defrosted and well-drained300 g
-
medium eggs4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Białko
19.4 g
Kalorie
1765 kJ /
422 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Węglowodany
39.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Mediterranean Bread
5h 20min
Cauliflower Soup; Chorizo and Pepperonata Pasta
35min
Vegetable Curry with Rice
50min
No-rise Wholemeal Pizzas
40min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Turmeric and Onion Bread
2h 45min
Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes (TM6 & TM5)
40min
Tuna Pasta Bake
1h
Pasta with Vegetable Ragout
45min
Tuna Pasta
30min
Classic Wholemeal
2h 40min