Urządzenia i Akcesoria
Ricotta and Sun-Dried Tomato Cheesecake
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 slices
Składniki
Pastry
-
plain flour plus extra for dusting110 g
-
unsalted butter cold, diced60 g
-
water cold35 g
-
fine sea salt1 pinch
-
½ tsp fresh thyme, leavesdried thyme¼ tsp
Filling
-
unsalted butter30 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered140 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves20 g
-
medium eggs3
-
egg yolks from medium eggs2
-
ricotta cheese500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
Topping
-
sun-dried tomatoes in oil plus 30 g of their oil200 g
-
sweet paprika½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
12.3 g
Kalorie
1544 kJ /
369 kcal
Tłuszcz
26.6 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pumpkin and Onion Galette with Autumn Coleslaw
55 min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min
Sweet Potato and Courgette Frittata
45 min
Sweet Potato Strudel with Spinach and Pine Nuts
1 godz. 40 min
Curried Squash Galette
1 godz. 20 min
Mozzarella and Tomato Pancake Stack
1 godz. 45 min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1 godz. 20 min
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1 godz.
Gluten Free Dark Chocolate & Chestnut Cream
50 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.