Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 13.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Faraona ai funghi porcini
1h 10 min
Frittatine di mare
35 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 min
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1j 20 menit
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1h 50min
Gamberoni con avocado e yogurt
35 Min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1j 20 menit
Coniglio alla curcuma con crema di patate e cipollotto
1j 30 menit
Involtini di spigola
40 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1j
Ravioli con ripieno di pesce
1j 30 menit