Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g di acqua
- 200 g di asparagi, puliti a tocchetti (1-2 cm)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 10 g di cipolla
- 4 filetti di pesce persico sottili
- 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
- 4 pizzichi di sale
- 50 g di vino bianco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1213 kJ / 290 kcal
- Białko
- 40 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 13.1 g
- Błonnik
- 2.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scaloppine ai funghi
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1u.
Cernia con salsa mediterranea
40min
Salmone glassato miele e senape
30min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1u.
Tagine di rana pescatrice
1 Std. 5 Min
Torrette d'anatra e gambero
40min
Involtini di spigola
40min
Pasticcio di carne e mele in crosta
2sa 40 dk
Dentice agli agrumi
45 min
Involtini di pesce spada al pomodoro
50min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min