Involtini mare e monti

Involtini mare e monti

4.2 6 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
2 porzioni

Składniki

  • 1200 g di acqua
  • 200 g di asparagi puliti a tocchetti (1-2 cm)
  • 10 g olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
  • 10 g di cipolla
  • 4 filetti di pesce persico sottili
  • 150 g di gamberi crudi freschi, sgusciati e puliti
  • 4 pizzichi di sale
  • 50 g di vino bianco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 40 g
Kalorie 1213 kJ / 290 kcal
Tłuszcz 13.1 g
Błonnik 2.1 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...