Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 g di salvia fresca, le foglie lavate
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di capperi sotto sale, sciacquati e sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 10 g di aceto di vino rosso
- ½ limone, il succo spemuto fresco
- 1 pizzico di peperoncino rosso piccante
- 400 g di acqua
- 4 uova
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 653 kJ / 156 kcal
- Białko
- 8.7 g
- Węglowodany
- 0.5 g
- Tłuszcz
- 13.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bocconcini di maiale con uvetta e pinoli
45 min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35p
Spaghetti al vino rosso
30 min.
Aperitivo al mirtillo e canapè di gamberi
5óra
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35p
Uova mimosa con sardine
35p
Involtini di porri e ceci
30 min.
Banane sottovuoto con salsa al cocco e cannella
30 min.
Tacchino ripieno
1h 20min
Fagioli in agrodolce
35p
Tiramisù al mojito
3h
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1h 20min