Salsiccia al primitivo

Salsiccia al primitivo

3.9 50 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 50 min
6 porzioni

Składniki

  • 600 g di vino rosso tipo primitivo
  • 2 chiodi di garofano
  • 2 foglie di alloro fresche lavate (o secche)
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1000 g di salsiccia tipo a punta di coltello
  • 10 g di burro
  • 10 g di farina tipo 00

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 26 g
Kalorie 2213 kJ / 526 kcal
Tłuszcz 46 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...