Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)

Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)

3.9 33 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni

Składniki

  • 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 80 g di cipolla a pezzi
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di salsiccia cruda spellata e a pezzi (2-3 cm), consentita da prontuario
  • 30 g di funghi porcini secchi ammollati in acqua tiepida per 10 minuti e strizzati
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 50 g di vino bianco secco
  • 150 g di latte
  • 320 g di pasta secca senza glutine tipo fusilli (o altro formato a piacere)
  • 10 g di burro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 15.1 g
Kalorie 1669 kJ / 399 kcal
Tłuszcz 18.9 g
Błonnik 1 g
Węglowodany 44.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...