Zuppa di cozze
TM6 TM5

Zuppa di cozze

4.3 (29 ocen)

Składniki

  • 50 g di cipolla in quarti
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
  • ½ bustina di zafferano in polvere
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 250 g di pomodori ciliegino a metà
  • 250 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1000 g di cozze fresche pulite e spurgate
  • 4 fette di pane pugliese
  • 1 spicchio di aglio (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1146 kJ / 274 kcal
Białko
14.3 g
Węglowodany
33.2 g
Tłuszcz
10.3 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy