
Urządzenia i Akcesoria
Mousse au citron
Przygotowanie 1 godz. 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
feuille de gélatine alimentaire1
-
gros citrons jaunes non traités3
-
de sucre en poudre50 g
-
de crème liquide 30-40% m.g. bien froide (type Fleurette)150 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
128 kcal /
535.7 kJ
Białko
1.1 g
Tłuszcz
9.3 g
Węglowodany
11.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Sód
10.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Autour des agrumes
12 Przepisów
Francja
Francja