
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 feuille de gélatine alimentaire
- 3 gros citrons jaunes non traités
- 50 g de sucre en poudre
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g. bien froide (type Fleurette)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 128 kcal / 535.7 kJ
- Białko
- 1.1 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Węglowodany
- 11.7 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.8 g
- Sód
- 10.8 mg