Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g d'eau
- 4 branches de verveine, équeutées
- 12 figues violettes
- 4 boules de glace à la vanille
- 50 g d'amandes effilées et grillées
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1029 kJ / 246 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 49 g
- Tłuszcz
- 12 g
Alternatywne przepisy
Velouté de petits pois à la menthe
35min
Glace pêche-fraise
15min
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Tartelette bavaroise poire et caramel
4h 5 min
Crème glacée figue-miel-gingembre
12sa 30 dk
Glace amarena
3u. 15min
Sorbet express pêche, abricot et banane
3u. 15min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8 godz. 15 min
Tarte aux fraises, crème à la pistache
2h 30min
Sorbet framboise-girofle
12 godz.
Sorbet fraise, myrtille et chocolat blanc
6h 25min
Glace vanille aux myrtilles
12sa 30 dk