Ravioles de homard, sauce à la truffe

Ravioles de homard, sauce à la truffe

4.1 7 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • homards bretons de 800 g
    2
  • eau salée
  • de ciboulette fraîche ciselée
    10 brins
  • du sel
  • du poivre moulu
  • échalotes ciselées
    2
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de vin blanc sec
    150 g
  • l'eau
  • de crème liquide entière
    200 g
  • truffe noire fraîche de petite taille
    1
  • feuilles de pâte à wonton (carrés de pâte pour raviolis chinois en vente dans les épiceries asiatiques)
    20
  • œuf battu
    1
  • feuilles de pâte à wonton
    20

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 676 kcal / 2849 kJ
Białko 49 g
Tłuszcz 58 g
Węglowodany 27 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...