Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolat noir à dessert, cassé en morceaux
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de crème de marrons (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1135 kJ / 271 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 14 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boisson végétale à l'amande
12 Std. 15 Min
Crème chocolat-avocat
2 Std. 15 Min
Pâte à tartiner sans sucre
10 Min
Sucette glacée à la mangue
8 godz. 30 min
Yaourt de soja
12 Std. 15 Min
Gâteau à la patate douce, à l'orange et aux épices
2 Std. 20 Min
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30 Min
Mousse au chocolat sans œuf
3 Std. 15 Min
Gâteau marbré potiron-chocolat
2 Std. 30 Min
Pâte à tartiner à la purée de noisette
10 Min
Brownie butternut-noix de pécan
35 Min
Gâteau moelleux chocolat et courgette
40 Min