Pâte à tartiner au chocolat et à la châtaigne

Pâte à tartiner au chocolat et à la châtaigne

4.4 21 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • de chocolat noir à dessert, cassé en morceaux
    150 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    100 g
  • de crème de marrons (voir "Conseil(s)")
    200 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 271 kcal / 1135 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...