Pâte à tartiner au chocolat et à la châtaigne

Pâte à tartiner au chocolat et à la châtaigne

4.4 23 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • 150 g de chocolat noir à dessert, cassé en morceaux
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 200 g de crème de marrons (voir "Conseil(s)")

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3 g
Kalorie 1135 kJ / 271 kcal
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 31 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...