Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de chocolat noir 52% de cacao, détaillé en morceaux
- 20 g de lait de soja
- 15 g de cacao en poudre non sucré
- 200 g d'avocats (2 petits avocats env.)
- 50 g de sirop d'agave
- 1 c. à café de sucre vanillé maison
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 832 kJ / 201 kcal
- Białko
- 2.8 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 10.8 g
- Błonnik
- 5.5 g
Alternatywne przepisy
Crème renversée au chocolat
1 Std.
Pâte à tartiner sans sucre
10 Min
Petits pots de crème au chocolat épicé
1 Std. 25 Min
Flan miel-amande sans gluten et sans lactose
2 Std. 15 Min
Crème au chocolat sans lactose
12h
Crème brûlée ananas-coco sans sucre ajouté
25 Min
Cakes salés à l'okara d'amande
12h 45min
Semoule de millet au lait de noisette et chocolat
10 Min
Quinoa au lait d'amande et à la vanille
25 Min
Entremets chocolat noisette
2 Std. 30 Min
Pâte à tartiner au cacao végane
15 Min
Mousse au chocolat sans œuf
3 Std. 15 Min