Pancotto

Pancotto

4.5 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 40 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 30 g di burro
  • 350 g di pane raffermo a pezzi (2-3 cm)
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 1 dado per brodo vegetale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 13 g
Kalorie 1933 kJ / 462 kcal
Tłuszcz 21 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 59 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...