Cavolfiore alle erbe e pinoli

Cavolfiore alle erbe e pinoli

3.4 81 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di acqua
  • 600 g di cimette di cavolfiore
  • 2 cucchiai olio extravergine di oliva
  • 20 g di pecorino a pezzi (2 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate le foglioline lavate
  • 2 foglie di salvia fresche lavate
  • 1 cucchiaio di pangrattato
  • 1 pizzico di maggiorana secca
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 2 uova
  • 10 g di pinoli

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 11 g
Kalorie 594 kJ / 142 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 4 g
Węglowodany 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...