Frittata solo albumi

Frittata solo albumi

3.3 96 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni

Składniki

  • 150 g di albumi
  • 30 g di cipollotti a fettine sottili
  • 50 g di zucchine a cubetti (0,5 cm)
  • 50 g di pomodori a cubetti (0,5 cm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 50 g di bresaola a fette sottili

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 103 kcal / 431 kJ
Białko 17 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 17 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...