Frittata solo albumi

Frittata solo albumi

3.3 100 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 porzioni

Składniki

  • 150 g di albumi
  • 30 g di cipollotti a fettine sottili
  • 50 g di zucchine a cubetti (0,5 cm)
  • 50 g di pomodori a cubetti (0,5 cm)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino olio extravergine di oliva
  • 500 g di acqua
  • 50 g di bresaola a fette sottili

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 17 g
Kalorie 431 kJ / 103 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 17 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...