Filetto di manzo a bassa temperatura

Filetto di manzo a bassa temperatura

4.1 18 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di filetto di manzo intero ed a medaglioni (altezza 2.5 cm, peso circa 125 g ciascuno)
  • 2000 g di acqua
  • 1 pizzico di sale rosa dell'Himalaya (o altro tipo di sale)
  • 1 cucchiaino olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di glassa di aceto balsamico

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.6 g
Kalorie 728 kJ / 174 kcal
Tłuszcz 7.5 g
Węglowodany 1.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...