Goulash alla birra doppio malto

Goulash alla birra doppio malto

4.4 78 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 porzioni

Składniki

  • 200 g di cipolle a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 750 g di spezzatino di manzo (2 cm)
  • 1 cucchiaino di sale
  • ¼ cucchiaino di pepe macinato
  • 1 cucchiaino di paprika dolce
  • 3 pizzichi di pepe di Cayenna macinato
  • 500 g di birra doppio malto
  • 70 g di concentrato di pomodoro
  • 100 g di ajvar (salsa piccante ai peperoni)
    100 g di ketchup
  • 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa
    1 dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 282 kcal / 1181 kJ
Białko 27 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...