Risotto fragole e cioccolato

Risotto fragole e cioccolato

3.2 34 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 1 scalogno a pezzi
  • 25 g di burro
  • 320 g di riso Carnaroli
  • 100 g di vino bianco
  • 650 g di acqua
  • 5 g di sale
  • 160 g di fragole pulite e in 8 parti
  • 20 g cioccolato fondente grattugiato
  • 8 foglioline di menta fresca

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 6.2 g
Kalorie 1560 kJ / 373 kcal
Tłuszcz 7.4 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 15.6 g
Węglowodany 69.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...