Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 450 g di cipolle rosse di Tropea in quarti
- 100 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
lub 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale - 50 g di passata di pomodoro
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di aceto balsamico
- 20 g di zucchero di canna
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 251 kJ / 60 kcal
- Białko
- 0.6 g
- Węglowodany
- 6.1 g
- Tłuszcz
- 3.9 g
- Błonnik
- 0.6 g
Alternatywne przepisy
Crema all'aglio
50 min
Salsa appetitosa
10 Min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 Min
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Salsa ai capperi
10 Min
Salsa di cipolle e mele
30 min
Zucchine piccanti
55 Min
Salsa ai porri caramellati
30 min
Salsa agrodolce alla parmigiana
25min
Torta al cioccolato e peperoncino
55 Min
Bastoncini di farina di ceci all'aglio
1 godz. 10 min
Pinzimonio al Gorgonzola
30 min