Cheesecake au saumon

Cheesecake au saumon

3.9 147 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions

Składniki

  • de fromage à tartiner type Philadelphia ou St Morêt
    150 g
  • de fécule de maïs type Maïzena
    1 c. à café
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    50 g
  • de yaourt nature
    50 g
  • citron jaune non traité zeste et jus
    ½
  • jaune d'œuf
    1
  • du sel
  • d'eau
    750 g
  • de saumon fumé
    4 tranches
  • de ciboulette fraîche ciselés
    10 brins

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 226 kcal / 948 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...