Cheesecake au saumon

Cheesecake au saumon

3.9 151 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
4 portions

Składniki

  • 150 g de fromage à tartiner type Philadelphia ou St Morêt
  • 1 c. à café de fécule de maïs type Maïzena
  • 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 50 g de yaourt nature
  • ½ de citron jaune non traité zeste et jus
  • 1 jaune d'œuf
  • du sel
  • 750 g d'eau
  • 4 tranches de saumon fumé
  • 10 brins de ciboulette fraîche ciselés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 948 kJ / 226 kcal
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...