Tarte vegan au chocolat et caramel

Tarte vegan au chocolat et caramel

4.5 15 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 30 min
6 parts

Składniki

La pâte brisée vegan
  • 65 g de sucre roux
  • 130 g de margarine végétalienne (voir "Conseil(s)")
  • 1 pincée de sel
  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
La garniture
  • 120 g de purée d'amande blanche
  • 60 g de sirop d'érable
  • 60 g d'huile de coco hydrogénée
  • 1 c. à soupe d'extrait naturel de vanille
  • 100 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 20 g de noix de coco râpée

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 10 g
Kalorie 2866.3 kJ / 687.5 kcal
Tłuszcz 48.5 g
Błonnik 4.3 g
Węglowodany 50.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...