Aubergine au tofu

Aubergine au tofu

4.0 49 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    40 g
  • d'eau
    400 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • aubergines coupées en deux dans la longueur (500-600 g env.)
    2
  • d'échalotes coupées en deux
    60 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile d'olive
    1 c. à café
  • biscottes
    2
  • de lait de soja
    50 g
  • de tofu ferme détaillé en cubes
    250 g
  • œufs
    2
  • tomates séchées détaillées en dés
    6
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 308 kcal / 1289 kJ
Białko 18.5 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 20.5 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...